Branzeturi Romanesti

Branza de Taga, maturata in grota | Branzeturi Romanesti

Branza de Taga, maturata in grota

Brânza de Țaga (cunoscută şi sub denumirea de Năsal) este o brânză moale din lapte de vacă fermentat. Maturarea acesteia are loc într-un mediu microbiologic special din grota naturală de la Țaga. La începuturi, brânza de Țaga a fost obținută doar din...

Branza de burduf, reteta montana | Branzeturi Romanesti

Branza de burduf, reteta montana

Brânza de burduf este o brânză frământată, produsă tradițional de sute de ani la stânele de munte. Este destul de compactă și păstoasă. Se păstrează într-un burduf făcut din piele sau stomac de oaie, bășică de porc sau de bivol, dar și în...

Telemeaua de Sibiu, produs cu Indicatie Geografica Protejata | Branzeturi Romanesti

Telemeaua de Sibiu, produs cu Indicatie Geografica Protejata

Telemeaua de Sibiu este cel de-al şaptelea produs românesc înregistrat la Uniunea Europeană. Vestita brânză respectă acum, oficial, o reţetă locală, moştenită din străbuni. Telemeaua de Sibiu este o brânză semi-tare, produsă integral din lapte de oaie crud...

Branza framantata de Sangeorz-Bai, produs montan | Branzeturi Romanesti

Branza framantata de Sangeorz-Bai, produs montan

O cooperativă agricolă din Sângeorz-Băi, județul Bistrița Năsăud, esteprima din țară care a primit dreptul de utilizare a mențiunii de „produs montan”. Poate fi folosită pentru șase produse: „cașcaval”, „telemea”,...

 

facebook

 

 

EVENIMENTE 

Salon de branzeturi si vinuri

 

INFORMATII UTILE

Bine de stiut despre branzeturi

Producatori romani

Branzeturi romanesti

Harta producatori

Aparitii in presa

Publicitate

 

SHOP ONLINE

Branzeturi si vinuri

 

ALTE PROIECTE

CrameRomania.ro - Vinuri Romanesti

Revino.ro - Enoturism Romania

 

CONTACT

salut@revino.ro

 

Logo-Revino-Cheese-Wine_Black700

 

NEWSLETTER

 
Cheese Show Facebook Cheese Show Instagram