CHEESE AND MEATS BAR, CHEESE AND MEATS PLATTER, CHEESE & WINE EVENTS

 

Brânzeturi, specialități carne și vinuri pentru evenimente private în București și Ilfov

_____

 

Vă place brânza și vreți să vă impresionați prietenii sau partenerii de afaceri?

Vă invităm să alegem împreună platoul sau cheese barul potrivit pentru a da o notă specială evenimentului dumneavoastră.

Bufetul și platourile noastre conțin brânzeturi românești, internaționale sau mixte, proaspete sau maturate, acompaniate de crackers, grisine sau pâine. Sunt completate la alegere cu mezeluri crud-uscate, fructe de sezon, legume, nuci, miere, dulceață sau chiar ciocolată, atent alese pentru a completa aroma brânzeturilor.


Putem de asemenea să organizăm degustări tematice cu brânzeturi din anumite tipuri de lapte, produse în anumite regiuni ale țării sau în anumite țări, de la producători mici și să le asociem cu vinuri.

Asociază brânzeturilor vinuri românești de la crame renumite!


Brânzeturile sunt selectate împreună, în funcție de tipul de eveniment, de numărul de invitați, dar și de sezon. Trebuie să știm din timp dacă sunt copii sau invitații au anumite preferințe.

Platourile se fac înainte și pot ridica de la noi sau se pot livra la destinație în București și Ilfov. Cheese barul se pregătește la locație.

Scrieți-ne email la salut@revino.ro despre tipul de eveniment pe care doriți să-l organizați (petrecere privată, botez, nuntă, eveniment corporate) și numărul de persoane, iar colegii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp cu oferta cheese bar.

 

 

 

 

CHEESE & WINE BARCHEESE & WINE BARCHEESE & WINE BARCHEESE & WINE BARCHEESE & WINE BARCHEESE & WINE BARCHEESE & WINE BARCHEESE & WINE BARCHEESE & WINE BAR

 

EVENIMENTE 

Salon de branzeturi si vinuri

 

INFORMATII UTILE

Bine de stiut despre branzeturi

Producatori romani

Branzeturi romanesti

Harta producatori

Aparitii in presa

Publicitate

 

SHOP ONLINE

Branzeturi si vinuri

 

ALTE PROIECTE

CrameRomania.ro - Vinuri Romanesti

Revino.ro - Enoturism Romania

 

CONTACT

salut@revino.ro

 

Logo-Revino-Cheese-Wine_Black700

 

NEWSLETTER