Branzeturi Romanesti

Branza de Taga, maturata in grota | Branzeturi Romanesti

Branza de Taga, maturata in grota

Brânza de Țaga (cunoscută şi sub denumirea de Năsal) este o brânză moale din lapte de vacă fermentat. Maturarea acesteia are loc într-un mediu microbiologic special din grota naturală de la Țaga. La începuturi, brânza de Țaga a fost obținută doar din...

Branza de burduf, reteta montana | Branzeturi Romanesti

Branza de burduf, reteta montana

Brânza de burduf este o brânză frământată, produsă tradițional de sute de ani la stânele de munte. Este destul de compactă și păstoasă. Se păstrează într-un burduf făcut din piele sau stomac de oaie, bășică de porc sau de bivol, dar și în...

Telemeaua de Sibiu, produs cu Indicatie Geografica Protejata | Branzeturi Romanesti

Telemeaua de Sibiu, produs cu Indicatie Geografica Protejata

Telemeaua de Sibiu este cel de-al şaptelea produs românesc înregistrat la Uniunea Europeană. Vestita brânză respectă acum, oficial, o reţetă locală, moştenită din străbuni. Telemeaua de Sibiu este o brânză semi-tare, produsă integral din lapte de oaie crud...

Branza framantata de Sangeorz-Bai, produs montan | Branzeturi Romanesti

Branza framantata de Sangeorz-Bai, produs montan

O cooperativă agricolă din Sângeorz-Băi, județul Bistrița Năsăud, esteprima din țară care a primit dreptul de utilizare a mențiunii de „produs montan”. Poate fi folosită pentru șase produse: „cașcaval”, „telemea”,...

 

M10

 

 

EVENIMENTE 2020

Salon de branzeturi si vinuri, 21-22 noiembrie

 

INFORMATII UTILE

Bine de stiut despre branzeturi

Producatori romani

Branzeturi romanesti

Harta producatori

Aparitii in presa

Publicitate

 

SHOP ONLINE

Branzeturi si vinuri

 

ALTE PROIECTE

CrameRomania.ro - Vinuri Romanesti

Revino.ro - Enoturism Romania

 

CONTACT

salut@revino.ro

 

Logo-Revino-Cheese-Wine_Black700

 

NEWSLETTER

 
Cheese Show Facebook Cheese Show Instagram